Termes i condicions de venda

Aquestes condicions generals de venda s’apliquen estrictament a totes les vendes efectuades per la botiga online laxicra.net. Tota comanda feta a la botiga online laxicra.net implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l’acceptació sense reserves pel Client de les Condicions Generals de Venda de la botiga vigents el dia que es realitzi la comanda corresponent. A més, el Client reconeix que l’acceptació de les presents condicions implicarà l’aplicació d’aquestes a la comanda a què es refereixen, així com a tota comanda posterior, a excepció dels casos en què noves condicions siguin posades en el seu coneixement per la botiga online laxicra.net. La interpretació i l’execució de les condicions, així com tots els actes que en siguin conseqüència, quedaran sotmesos al dret espanyol, llevat que hi hagi disposicions d’ordre públic que indiquin el contrari

1.IDENTITATS DE LES PARTS

Per una banda, Jordi Suadas martinez (Titular de la web https://laxicra.net) amb NIF: 77733794G com a proveïdor dels productes contractats pel consumidor – client, amb domicili social Passeig Diagonal 57-59 Baixos 08271 d’Artés.

D’altra banda, l’usuari, en endavant “Client”, registrat al lloc web i el propòsit del qual és ser-ne consumidor i/o contractar els productes o serveis de laxicra.net. El Client té responsabilitat per les dades que proporcioni a laxicra.net i per tant respon de la veracitat de les dades que proporcioni a la present web.

2.OBJECTE DEL CONTRACTE

L’objecte del present contracte és regular la relació que hi ha entre laxicra.net i el Client en el moment en què aquest atorga el seu consentiment durant el procés de contractació en acceptar la casella corresponent. (Casella que, previ a la seva acceptació, informarà sobre les presents Condicions Generals, Avís Legal i Política de Privadesa del present web).

La relació contractual de compravenda comportarà el lliurament d´un producte a canvi d´un preu determinat a laxicra.net.

3.COMANDES

3.1 Procés de compra

Per comprar a la botiga online laxicra.net no caldrà ser usuari registrat però sí ser més gran de 18 anys.

El Client farà les comandes a través dels formularis i seguint les indicacions exposades a laxicra.net a més de ser el responsable d’introduir al formulari de comanda un destinatari de l’enviament, la seva adreça de lliurament, així com el dia i la franja horària per a aquest lliurament i comunicar els telèfons de contacte vàlids que els permetin ser. El número del destinatari podrà ser utilitzat per contactar amb aquest en el moment del lliurament, mitjançant trucada. No es tramitarà cap comanda sense aquestes dades essencials, a més a més de la resta que s’indiquin durant el procés de compra.

La comanda mínima serà la indicada a la pàgina laxicra.net.

El client sempre tindrà la possibilitat de rebre assessorament durant el procés de compra, trucant al telèfon d’atenció al client. Aquesta serà, igualment, la via de comunicació amb el client davant de qualsevol eventualitat que s’esdevingui a l’enviament.

Finalment haureu de triar la forma de pagament que serà amb targeta de crèdit, bizum o en efectiu.

3.2 Registre d’usuaris

Per navegar per la botiga laxicra.net i afegir productes a la cistella no cal estar registrat. Tampoc caldrà per fer la compra. Si es registra, us sol·licitarem les vostres dades personals per generar la vostra fitxa de client, aquestes dades quedaran protegides en virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Amb el vostre compte d’usuari podreu realitzar compres i beneficiar-vos dels descomptes, promocions i regals que oferim als nostres clients. Al vostre compte podreu consultar l’historial i detalls de les vostres comandes, adreces d’enviament, mitjans de pagament, vals de descompte, etc.

3.3. Anul·lacions

Si una vegada realitzada la compra es desitja anul·lar una comanda es pot fer sempre que aquesta comanda no hagi estat preparada, prèvia confirmació de l’estat de la comanda per telèfon al número 938 30 61 32, indicant el número de la comanda que es vol cancel·lar.

4.PREUS

Els preus publicats a la botiga online laxicra.net són a Euros i inclouen tots els impostos indirectes. Tots els preus porten l’IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d’IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda a la botiga online laxicra.net.

La Xicra es reserva el dret de modificar els preus dels productes i costos d’enviament en qualsevol moment, aquesta modificació serà visible a la pàgina web. En tot cas, qualsevol variació dels preus dels productes i costos d’enviament no serà aplicable a les comandes efectuades pel Client i confirmades per La Xicar amb data anterior a l’eventual modificació.

5.PAGAMENT

En formular la comanda, el Client pot triar lliurement pagar les compres que faci a la botiga online “Zona de Pagament” mitjançant:

Contra Reemborsament: Una vegada que el Client faci la comanda, laxicra.net l’enviarà a l’adreça establerta al registre a través del nostre sistema de repartiment, el que us cobrarà en el moment de fer-li lliurament de la comanda. No s’accepten xecs, només diners en metàl·lic. Si el consumidor i/o usuari paga en efectiu, és important que en la mesura que sigui possible tingui preparat l’import exacte, o indiqui el valor de l’import perquè el repartidor pugui portar canvi.

Mitjançant targeta de crèdit o dèbit i Bizzum a través del TPV virtual. A través d’aquest mitjà de pagament, el Client haurà de facilitar el número de targeta, la data de caducitat i el número CVV. En aquest cas, les vostres dades seran xifrades i enviades sota servidor segur al TPV virtual del banc. Aquest procediment no facilita el número de targeta a laxicra.net.

La Xicra es reserva el dret a oferir mitjans de pagament alternatius, així com a suprimir qualsevol dels mitjans de pagament vigents oferts als clients.

Aquest establiment es compromet a no permetre cap transacció que sigui il·legal, o es consideri per les marques de targetes de crèdit o el banc adquirient, que pugui o tingui el potencial de fer malbé la bona voluntat dels mateixos o influir-hi de manera negativa. Les següents activitats estan prohibides en virtut dels programes de les marques de targetes: la venda o oferta d’un producte o servei que no sigui de plena conformitat amb totes les lleis aplicables al Comprador, Banc Emissor, Comerciant, Titular de la targeta, o targetes, a més, les activitats següents també estan prohibides explícitament: “Venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys”.

6.ENVIAMENTS

6.1 Terminis d’entrega

El termini de entrega variava en funció del dia de la setmana i de la franja horària en què s’ha realitzat la comanda. Els comandaments es prepararan en el moment del pagament s’han confirmat i en el següent horari:

  • Dilluns: TANCAT
  • Dimarts: 13:00 – 15:00 (només recollida al local)
  • Dimecres: 13:00 – 15:00 (només recollida al local)
  • Dijous: 13:00 – 15:00 (només recollida al local)
  • Divendres: 13:00 – 15:00 (només recollida al local) – 19:30 – 22:30h
  • Dissabte: 13:00 – 15:00 (només recollida al local) – 19:30 – 22:30h
  • Diumenge: TANCAT

El client, després de realitzar el seu comanda, rebrà un correu electrònic a la direcció enviada durant el procés de compra indicant que el seu comanda està enviat i una hora aproximada de lliurament. Els temps d’espera per a la recepció de les peticions seran de 45 minuts endavant des de l’hora de la sol·licitud. Els productes adquirits es lliuraran a la direcció indicada en el comanda conjuntament amb el tiquet de compra. Els tickets de compra també podran ser consultats al compte de registre creat pel client a la botiga online laxicra.net. És responsabilitat del client verificar l’estat dels productes en el moment de la recepció.

6.2. Reclamació de comandes no lliurades

Si transcorre el termini aproximat d’entrega i el client no rep el producte, pot posar-se en contacte amb laxicra.net a través del telèfon 938 30 61 32 per poder aclarir la causa de la demora. Finalment, quan laxicra.net no tingui disponibilitat del producte sol·licitat, el consumidor i/o usuari serà informat d’aquesta falta de disponibilitat i en el termini més breu possible rebre de laxicra.net els imports abonats mitjançant el mateix mètode de pagament amb el que l’usuari va realitzar la compra.

6.3. Política de Devolucions

La Llei en matèria de consumidors i usuaris, estableix com una excepció a l’exercici del dret de desistiment: “El subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa”

6.4. Garanties

La substitució d’un producte relacionat amb la falta de conformitat del client serà tramitada a través del reemplaçament del producte sense que això generi cap despesa addicional pel client.

CONTACTE

En qualsevol moment pots posar-se en contacte amb nosaltres per sol·licitar més informació o resoldre qualsevol tipus de dubte.

  • Direcció de contacte: Passeig Diagonal, 57, 08271 Artés, Barcelona
  • Telèfon: 938 30 61 32
  • Correu electrònic: xicru68@hotmail.com

Les parts es sotmetran, a la seva elecció, per a la resolució dels conflictes i amb la renúncia a qualsevol altre fur, als jutges i tribunals del domicili de l’usuari.

Shopping Cart
Scroll to Top